Ζωγράφου: 19χρονος φοιτητής βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο στην Πανεπιστημιούπολη

Σκηνές σοκ εκτυλίχθηκαν το πρωί 18/03 στην Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου, όταν φύλακας του ιδρύματος εντόπισε το άψυχο σώμα ενός φοιτητή, κρεμασμένο από δέντρο στο περιβάλλον του πανεπιστημίου.

Ο φύλακας του χώρου έκανε την ανατριχιαστική ανακάλυψη στις 7 το πρωί και αμέσως ειδοποίησε τις Αρχές. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τη σορό του νεαρού φοιτητή και να ξεκινήσουν τις πρώτες έρευνες για τα αίτια της τραγωδίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 19χρονο Ρώσο φοιτητή, ο οποίος βρισκόταν στη χώρα μας στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει αναστάτωση στην πανεπιστημιακή κοινότητα, ενώ οι αστυνομικές Αρχές διερευνούν τις συνθήκες πίσω από την τραγωδία. Μέχρι στιγμής, τα κίνητρα της πράξης του φοιτητή παραμένουν αδιευκρίνιστα. Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με τις Αρχές να λαμβάνουν καταθέσεις από συμφοιτητές και καθηγητές του εκλιπόντος, καθώς και να εξετάζουν υλικό από κάμερες ασφαλείας, προκειμένου να ρίξουν φως στην υπόθεση.

 

 

 

 

About kymaeditor

Check Also

Απαγωγή νεαρού επιχειρηματία με εμπλοκή τράπερ

Ο γιος γνωστού επιχειρηματία έπεσε θύμα απαγωγής στον Υμηττό από τέσσερα άτομα, με κεντρικό πρόσωπο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *